LeatherPortemonnees voor Dames en Heren

Hoogwaardige portemonnees van leer die door een handgemaakte "Branding" met liefde geĆÆndividualiseerd worden. Kies je portemonnee en click op de optie "Burning Service". Kies hier wat je graag wilt toevoegen en binnen een week sturen wij jou het unique werkstuk toe. Click op de afbeelding voor meer informatie.

Riemen

Wij hebben hele mooie riemen van beste kwaliteit die wij met de "Burning Service" een net zo hoogwaardig handgemaakt design kunnen geven. Ook hier geldt - kies eerst je riem en voeg dan de voor jouw juiste optie voor de individualisering toe. Click op de afbeelding voor meer informatie.

Vele verschillende tassen

Er zijn zo veel verschillende gelegenheden waar een tas nodig is of mooi staat - en wij hebben ze allemaal ! Schooltassen, Reistassen, Laptoptassen- je zegt het maar - kies ook hier je favoriete tas uit en voeg onder de optie "Burning Service" zoveel mogelijk details toe wat je graag waar en hoe op je tas wilt hebben. Click op de afbeelding voor meer informatie.

Special Serie

Dit is onze eerste serie voorgebrande heren portemonnees. Erg bewust hebben we gekozen voor de robuuste portemonnees van Lederwaren Daniƫlle. De kleur van dit hunterleer verleent zich erg goed om te laten branden en ook in gebruik zullen gebrande logo's, namen en afbeeldingen goed zichtbaar blijven. Click op de afbeelding voor meer informatie.

Steve Neville Leather Alarm Cover Monkey Climber

Exclusive leer bijt alarm covers. Geeigent voor de bite alarms van Steve Neville and Nash SR Range, handgemaakt van full-grain, highly waxed koehuid leer, het type leer dat met de tijd alleen maar mooier word. Deze covers kunnen compleet gepersonaliseerd worden mit logos and/or namen - alles met liefde met de hand gemaakt. Click op de afbeelding voor andere soortenmeer informatie.

Hondenhalsbanden

Ik bewerk hoogwaardige, leren hondenhalsbanden zodat de doggies altijd hun naam en de telefoonnummer van hun eigenaar bij zich hebben. Ze zijn dus niet alleen super mooi maar dus ook practisch. Er zijn verschillende opties voor het maat of het leer soort. Prijzen op aanvraag. Click op de afbeelding voor contact.