Paper and Lettering

Kaarten met een unique design - handgemaakt

Verjaardag, jubilëum, rijbewijs, nieuwe woning, afgesloten studie, kerst of gewoon zo maar - welke reden je ook hebt om iemand een kaartje te sturen - een unique, handgemaakte kaart maakt elke situatie nog specialer.
Vele verschillende ontwerpen beschikbaar. In de galerij kun je onderaan zien wat allemaal mogelijk is op gebied van kaarten en lettering. GALERIJ
Click op de afbeelding voor contact en bestellingen.

Simple lettering / stk. / A6                                       € 2,50,-
Uitgebreid design / stk. / A6                                    € 5,00,-

Labels

Hou je van order en ook van handgeschrevene labels? hier kun je doorgeven hoeveel labes jij graag wilt hebben en wat er precies op moet staan. Mooier kun je je kruidenpotjes of bloemzaadpotjes niet op order brengen. Click op de afbeelding voor contact of bestellingen. 

Prijzen op aanvraag. 

Uitnodigingskaarten

Bruiloften zijn zo speciaal en bijzonder dat je deze dag ook tot in de puntjes bijzonder wilt maken. Met een handgemaakte serie worden jullie uitnodigingskaarten een speciaal voor jullie gemaakt deel van jullie individuele bruiloft! Click op de afbeelding voor contact of bestellingen.

Prijzen op aanvraag.

Krijborden zakelijk

Straatborden, opstellers, muurborden of menukaarten - er is zo veel mogelijk! Click op de afbeelding voor contact of bestellingen. 

Prijzen op aanvraag.


Krijtborden privé

Van een klein deurbordje tot een groot kunstwerk voor aan de muur - alles is mogelijk. Click op de afbeelding voor contact of bestellingen.

Prijzen op aanvraag.


Krijtborden voor Bruiloften en andere events

Voor de meest bijzondere dag van jullie leven een heel bijzondere en unique decoratie. met veel liefde handgemaakt en individueel gedesignt. Click op de afbeelding voor contact of bestellingen.

Prijzen op aanvraag.