Spiritual


Sacred Tattooartist, Truthspeaker and Mirror with deep roots

This is me!

Zoals ik al in het stuk over mezelf zei: ik ben een spirituele mens. Waar ik niet aan doe is "zweverige" spiritualiteit- daar kan ik mezelf niet in vinden. Mijn spirituele sterke kanten liggen in de basis - de wortels en de waarheid. Mijn talent ligt erin dat ik instinctief iets dieper graaf en iets verder ga (met de waarheid uit spreken en diepgang) dan veel mensen vandaag nog in staat zijn om te doen. Deze maatschappij heeft zich op oppervlakkigheid en verkeerde waardes zoals geld en macht opgebouwd en we krijgen nou met zen allen de rekening daarvoor. Dat moet veranderen! En ik ga mijn deel daar aan toe bijdragen door de waarheid aan te bieden aan die die er klaar voor zijn om die over zich zelfs of bepaalde situaties te ervaren en help mensen iets dieper te gaan als ze alleen in staat zijn. Mijn (tattoo-) sessies zijn daarom ook bekend om hun therapeutische gesprekken en herkentenissen die met de sessies komen. Je deelt toch energie als je met elkaar zo een werk aan gaat - daar ontstaat vaak ruimte om samen iets verder te kijken dan de meeste mensen doen. 
Omdat veel van mijn klanten ernaar gevraagd hebben ben ik nu bezig om in samenwerking met mijn partners verschillende spirituele sessies en lezingen uit te werken, die binnenkort geboekt kunnen worden. Als je geinteressëerd bent in Life Coaching. Truthspeaking of een Mirroring session neem gerust contact met mij op.

Digging a bit deeper!

Waar mijn werk me vaak met mijn klanten brengt is een laagje van die persoon die niet  iedereen mag zien. Daarom is voor mij ook de privacy tijdens een sessie zo belangrijk - iedere tattoo is een individueel verhaal, vaak beladen met veel emoties, betekenissen en verhalen. Die zijn bij mij veilig! Iedereen heeft zijn tijd en ruimte verdiend om deze mooie emotie en ervaring bij mij op deze bijzondere manier te maken. Daarom neem ik graag alle tijd en doe ik niet aan spontane tattoos. Vanaf het moment dat we tijdens het info date de idee en het design bespreken gaan we samen de reis aan om voor elke klant een individueel tattoo en belevenis te crëeren. 

Buy a piece of nature!

Een gepersonaliseerde edelsteenplank of een handgemaakt set onderzetters - het is allemaal mogelijk. In samenwerking met een edelsteenverkoper gaan we in de toekomst wat mooie dingen kunnen laten zien. Bestel je handgemaakt altijd product op tijd voor verjaardagen of feestdagen.